Succes alleen is leuk, succes als team is nog veel leuker!

14 juni 2016 door JortDe foto op het terras dateert van 1 juni 2016. Op deze dag sloten we als team onze goede meimaand af. In deze maand hadden vier van de vijf teamleden hun persoonlijke target behaald. Als ultieme kers op de spreekwoordelijke taart werd in mei ook nog de teamtarget behaald met het zetten van een nieuw teamrecord.

Logischerwijs gaat een dergelijke prestatie niet vanzelf en juist daarom moeten dit soort momenten uitgebreid gevierd worden. Een klein drankje en hapje is dan al snel genuttigd. Op dit soort avonden ben je als teamleider snel geneigd om alleen maar in te gaan op de goede prestaties van iedereen, maar het is vooral erg leuk en gezellig om je collega's ook buiten het werk om beter te leren kennen.

Op een doorsnee werkdag zitten we als team van vijf gezellig bij elkaar. Door elkaar te motiveren, inspireren en enthousiasmeren blijft een werkdag leuk en streef je met z'n allen naar een hoger doel. Voor iemand die graag grenzen verlegt en leergierig is, is een dergelijke setting dan ook het meest ideaal. Door de goede dingen te delen en elkaar te wijzen op mogelijke verbeterpunten, creëer je een saamhorigheidsgevoel en gaat het algemene niveau steeds verder omhoog.

Na het gezellige drankje en hapje gaat de knop weer om. We richten ons weer op een nieuwe maand vol vooruitgang, lol en nog meer succes!

Wie weet zit jij binnenkort ook op dat terras te genieten van een drankje, een hapje en heel veel succes :)