Over Zonneplan

Zon en wind leveren inmiddels de goedkoopste vorm van energie. Zonneplan laat haar klanten hier slim van profiteren. Samen zijn we volop bezig met de elektrificatie van Nederland.

De nummer 1 van Nederland

Sinds 2012 heeft Zonneplan meer dan 125.000 woningen voorzien van zonnepanelen, laadpalen en onze revolutionaire thuisbatterijen. Daarnaast profiteren vele klanten van Zonneplan Energie. Door onze vernieuwende aanpak zijn we één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en Europa.

Leidend in klanttevredenheid

Onze visie is simpel: we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Zonneplan leidt de branche met een klanttevredenheid van gemiddeld een 9.2.

Altijd een eerlijk advies

De beste oplossing voor de klant. Dat is en blijft de basis voor een Zonneplan. Zelfs als dit extra kosten of minder omzet voor ons betekent. Om deze reden kiezen wij er bijvoorbeeld voor om geen huurconcept aan te bieden.

Lees hier verder: Over Zonneplan


Kernwaarden van Zonneplan
Kernwaarden van Zonneplan

In alles wat we doen, zie je onze kernwaarden terug. Zonneplan is persoonlijk, vernieuwend, opgewekt, houdt van eenvoud en zet altijd een stap extra. Niet omdat we dit moeten, maar omdat we dit zijn.