Stage Vacatures

Als geen ander snappen wij hoe belangrijk een goede stageplek is. Wij investeren veel in onze stagiaires. Vakinhoudelijk en als het aankomt op het aanleren van de juiste werkmentaliteit. Wist je dat twee van onze drie eigenaren ooit zijn begonnen als stagiair bij één van de vorige bedrijven van onze directeur Paul? Zonneplan bestond toen nog niet, maar vanuit deze samenwerking is Zonneplan wel ontstaan! Zo zie je maar hoe het kan lopen en hoe belangrijk een goede stageplek is voor je toekomst.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een stage bij Zonneplan! Helaas hebben wij nu geen stageplaatsen, maar houd de site in de gaten want vanaf maart gaan wij weer op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten!

Kan je echt niet wachten, dan kan je ons altijd mailen via jobs@zonneplan.nl of bel ons via 088 - 020 3012.

Investeren in onze toekomst is voor ons een tweede natuur. Daarom werken wij graag met stagiaires; een manier om te investeren in (aanstormend) talent. Daarbij werkt het vernieuwend, houdt het ons scherp én helpt het ons om nog beter te worden. Zo bieden wij doorlopend, op al onze afdelingen, veilige en inspirerende leerplekken aan zodat talentvolle studenten praktijkervaring op kunnen doen in hun vakgebied.