Kernwaarden van Zonneplan

Zoals je misschien al hebt gelezen, hebben we bij Zonneplan een prachtig plan voor de toekomst. Onderdeel van dit plan is het geven van ultieme geluk aan zowel onze klanten als werknemers. Hoe we dat willen bereiken? Zonneplan is persoonlijk, vernieuwend, opgewekt, houdt van eenvoud en zet altijd een stap extra. Niet omdat we dit moeten, maar omdat we dit zijn.

Opgewekt

We gaan opgewekt al onze uitdagingen aan! Als je bij Zonneplan binnen loopt, zal je de positieve energie die er heerst voelen, het bruist. Het hebben van een duurzame missie en een grote dosis ambitie geeft sowieso al een brede glimlach, maar bij Zonneplan zijn we ook heel bewust bezig met een positieve mindset. Gelukkig zijn, door het leven van een betekenisvol bestaan. De toekomst voor Zonneplan en duurzaam Nederland is zonnig!

Vernieuwend

Vernieuwing zit in ons DNA. Door onze onderscheidende aanpak hebben we bij Zonneplan al heel veel mooie stappen gemaakt! Zo waren we bijvoorbeeld de eerste in de installatiebranche die op afstand een persoonlijke zonnepanelenopbrengst konden berekenen waardoor een huisbezoek niet meer nodig is. Onze kracht om te vernieuwen heeft ons in acht jaar tijd van vier naar 240 medewerkers gebracht en we geloven dat dit alleen nog maar het begin is! Plannen te over, maar dat heb je vast al gezien.💪

Eenvoud

Zonneplanners zijn mensen die de stap naar duurzaamheid zo eenvoudig en makkelijk mogelijk willen maken voor de klant. Daarom denken we hier vaak vanuit een haast cruijffiaanse gedachte; Duurzaamheid is simpel, maar simpel verduurzamen blijkt vaak het moeilijkste wat er is. Door verduurzamen eenvoudig te maken, kan iedereen die stap zetten. Deze gedachtegang vind je ook terug bij de Zonneplanners. Door eenvoud ontstaan er duurzame relaties en worden collega's vrienden.

Persoonlijk

Al onze klanten ontvangen een eerlijk en persoonlijk advies, dat is waar het bij Zonneplan om draait. Dit zie je overal in ons bedrijf terug! Ook intern geven we iedereen een eerlijke en persoonlijke behandeling. We groeien hard, maar zullen er altijd voor waken dat mensen geen nummertjes worden. Denk erover na: in de toekomst worden alle beslissingen gemaakt op basis van data. En omdat deze data gebaseerd is op trends zullen veel van die beslissingen hetzelfde zijn. Hoe maken we dan het verschil? Juist: de unieke persoonlijke touch van Zonneplan klanten en medewerkers.

Stap Extra

Alles begint bij de zon. Wij hebben al ruim 100.000 huishoudens voorzien van een zonnepaneleninstallatie. De volgende stap die wij met onze klanten gaan maken, is hen nog verder te helpen om nog duurzamer te kunnen leven. Dit is ons plan. Voor de uitvoering van dit plan zoeken wij buitengewone mensen die zich verantwoordelijk voelen en een stap extra willen zetten om deze reis met ons mee te willen beleven. Samen maken we de wereld mooier.