Grande Kanovest 2022 🛶

Spetter spieter spater, lekker in het water en jetzt geht's los!🔥 Want... vrijdag 15 juli is het weer tijd voor het Grande Kanovest! Stap in een kano en geniet. Ga jij de strijd aan?

Het is eindelijk weer zover! Het Grande KanoVest staat weer voor de deur. Stap in die kano en ga met volle kracht op het doel af: het winnen van de gouden peddel. 🛶 Sluit jij aan in het legendarische rijtje van Wout Hoeve en Steven Boer?

Plan de campagne

We verzamelen om 18:15 aan de overkant bij roeivereniging Boreas. Het dakterras is speciaal voor Zonneplan gereserveerd. Vanaf hier heb je het beste uitzicht op dé roeiwedstrijd van 2022🏆!

In een kano ga je de strijd aan met je collega's je om de felbegeerde gouden peddel. Jullie worden verdeeld in verschillende heats, de winnaar van elke heat gaat door naar de halve finale, de winnaars daarvan gaan in de finale de strijd met elkaar aan.

Tijdens het kijken en na het kanoën kan je natuurlijk genieten van een heerlijk drankje, met als fantastische extra dat er dit jaar een tap op het dakterras beschikbaar is.😏 Dat wordt groots munten inslaan dus!

Meld je nu aan!

Geef je op vóór 24 juni 17:00 zodat we het wedstrijdschema kunnen opstellen!

jul 15
vrijdag, 15 juli 2022
Vanaf 18:15
DAKTERRAS BOREAS
Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Heb je deze evenementen al gezien?

Digital Marketing Café

donderdag, 7 maart 2024

Wijnproeverij

vrijdag, 22 maart 2024