Digital Marketing Café

Op 7 maart vindt Digital Marketing Café #1 plaats. Voor het eten en drinken wordt gezorgd!

🎙 Digital Marketing Café
Digital Marketing Café is dé marketing meetup van Zwolle en omgeving voor marketeers en ondernemers die gek zijn op digital marketing.

Digital Marketing Café biedt Q&A sessies met local talents en digitale experts over marketing trends en tactieken. Als bezoeker krijg je de ruimte om prangende vragen te stellen tijdens de sessies, waarna we gezamenlijk het online marketing vakgebied vieren met een gezellige borrel.

We zorgen dat er bij binnenkomst een avondmaaltijd voor je klaarstaat. Na de sessies kan je blijven hangen voor een gezellige borrel.

Editie #1: Data & analytics in 2024
In de eerste editie van Digital Marketing Café gaan we het hebben over data & analytics. Er is veel te doen hierover in het digital marketing landschap. Denk aan het standaard blokkeren van third party cookies - consent mode in GA-4, dark social en natuurlijk AI.

Hoe ga je als marketeer hier zo goed mogelijk mee om? Je hoort het van de twee sprekers!

🗓 Programma
17:30 — Inloop & pizza
18:15 — Welkom!
18:30 — Joelle Kreuze - De Nieuwe Zaak: Zo verzamel je online data in 2024.
19:30 — Robbert Jongeneel - Zonneplan: De toekomst van Data-Driven Marketing bij Zonneplan
20:15 — Borrel

🚗 Parkeren
Je kan parkeren op de buitenparkeerplaats, je rijdt meteen bij de ingang naar rechts

Waarom Digital Marketing Café? 🤔
Marketingevenementen zijn commercieel ingestoken. Je luistert naar sessies met een strak tijdschema, waarbij er geen ruimte is voor interactie. Veel van deze sessies hebben een commerciële intentie.

Bij het Digital Marketing Café kom je luisteren naar een inhoudelijk gesprek met een local talent of digitale expert. We bouwen tijdens het gesprek ruimte in voor vragen uit het publiek. Digital Marketing Cafe wordt door en voor echte vakidioten georganiseerd die waarde hechten aan inhoud.

Wees van harte welkom!

mrt 7
donderdag, 7 maart 2024
Vanaf 17:30
Zonneplan
Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Heb je deze evenementen al gezien?