ZONNELOOP 2020!🏃‍♂️🏃‍♀️

Dit jaar is het zo ver; de allereerste editie van onze eigen ZONNELOOP!

Alle georganiseerde lopen zijn natuurlijk gecanceld, maar niet getreurd! Zonneplan organiseert dit jaar op zaterdag 11 juli de Virtuele Zonneloop! Het mooie? Jij bepaalt zelf je route en kiest je eigen tijd om te lopen!

Hoe gaat dat in zijn werk:

De komende weken:

  • Er zijn twee afstanden waaraan je kan deelnemen; 5 km en 10 km. Zorg dat je een account hebt op Strava en dat je lid bent van de Zonneplan-club. Daarmee kunnen we jouw runs zien en je progressie bijhouden EN kan jij zelf zien wat jouw concurrentie doet😏.
  • Om mee te doen moet je je aanmelden via de oranje button in op deze pagina. Alleen als je je hebt aangemeld weten we of we jouw prestaties mee moeten laten tellen voor de klassementen. Aanmelden kan tot de dag van het evenement, maar je maakt natuurlijk meer kans op prijzen als je je eerder aanmeldt💪.
  • We snappen dat een topprestatie niet zomaar uit de lucht komt vallen en daarom heb je (vanaf maandag 15 juni) de komende maand de tijd om hiervoor te trainen. Tussendoor wordt er (aan de hand van de data uit Strava) iedere week een tussenklassement opgesteld zodat je kan zien wat je positie ten opzichte van je concurrentie is.

Zaterdag 11 juli

  • En op zaterdag 11 juli is het dan tijd voor het echte werk! D-Day! Dit is de dag van je laatste run. Zal jij de snelste zijn? Of heb jij juist de meeste progressie gemaakt in 1 maand? Vandaag ga je het zien!
  • Je kan kiezen om voor de 5 km of voor 10 km te gaan, als je maar vòòr 19.30 uur je run hebt afgerond. Hoe laat je gaat of waar je langs loopt kies je dus helemaal zelf!

Categorieën

Je kan meestrijden voor een prijs in één van de volgende categorieën, wat de prijs precies is wordt later bekend gemaakt😏.
🥇 Snelste man 5 km
🥇 Snelste man 10 km
🥇 Snelste vrouw 5 km
🥇 Snelste vrouw 10 km
🥇 Meeste progressie in 1 maand man
🥇 Meeste progressie in 1 maand vrouw
🥇 Meeste runs in 1 maand
🥇 Meeste beweegtijd in 1 maand

jul 11
zaterdag, 11 juli 2020
Dit evenement heeft al plaatsgevonden