Online pokertoernooi🎲

Vrijdagavond is het weer tijd voor een online pokertoernooi!🤩 Voor iedereen die (nog) niet kan pokeren: donderdagavond leert Jort het je, zodat je vrijdagavond ook mee kan doen.🔥

AANMELDEN KAN VIA DE VOLGENDE LINK: https://forms.gle/ZDwPa8fiqG4zzGUF6

We spelen het toernooi via de software van Pokerstars. Hiervoor is een account vereist, dus hiervoor ontvangt iedereen later deze week nog instructies.

Tijdens de vorige edities is gebleken dat goed kunnen pokeren absoluut geen vereiste is voor een leuke avond. Met een grote groep videochatten, drankjes doen en lol maken is veel leuker dan een paar euro winnen of verliezen.
Meld je dus snel aan!

De inleg is 10 euro per persoon en dit wordt verrekend middels tikkies.

👉 Kan je niet om 20:00? Geen probleem! Een potje duurt gemiddeld een uur en er worden meerdere potjes op een avond gespeeld. Tune in wanneer je kan en doe het eerstvolgende potje mee!

Voor iedereen die heel graag mee wil doen maar (nog) niet kan pokeren:
Deze week biedt Jort eenmalig een beginners/opfris cursus aan! Donderdagavond 20:45 leert hij je pokeren als een pro zodat je vrijdagavond direct die prijzenpot kan pakken.⚡
Geef bij het aanmelden even aan of je hierbij aanwezig wil zijn! Vermeld naast je voor- en achternaam ook even de volgende code: #maakmijpokerbaas.

Praktisch:
⏲ Start toernooi: 20:00 uur
💰 Inzet: €10 per persoon
💸 Buy in: 1 x per persoon
🏆 De top drie van de avond ontvangt het prijzengeld!

jan 29
vrijdag, 29 januari 2021
Vanaf 20:00
Dit evenement heeft al plaatsgevonden