Werken bij het Zwolse Zonneplan? Jurjen en Anne worden elke dag weer verrast

27 september 2018 door AnneloesZonnepanelen zijn hot! Het wordt zelfs de grootste revolutie van dit moment genoemd. Steeds meer huizen in Zwolle zijn dan ook versierd met deze duurzame energie-opwekkers. Maar wie zijn de mannen en dames achter deze zonnepanelen? Wij spraken met Jurjen en Anne, twee accountmanagers van Zonneplan. “Elke dag is weer een verrassing.”

Jurjen begon zijn carrière bij Zonneplan drieënhalf jaar geleden en Anne een jaar geleden. Jurjen solliciteerde tijdens de crisis. Anne kwam net van school af en zocht een leuke startersbaan. “Dat maakt Zonneplan zo leuk! Het is echt voor iedereen een uitdaging, ongeacht je ervaring. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en het is een branche die groeiend en opkomend is.”

De Accountmanagers worden klaargestoomd in de Zonneplan Academy, waar ze alles leren over zonnepanelen. Daarna zijn ze klaar om de klant goed te kunnen adviseren.

"HET IS ECHT VOOR IEDEREEN EEN UITDAGING, ONGEACHT JE ERVARING"

Uitdagend

Iedere ochtend gaan Anne en Jurjen met plezier naar het kantoor in Zwolle. Anne: “Het is iedere dag weer een verrassing bij Zonneplan, je weet namelijk nooit wie je aan de lijn krijgt. Dat is echt het leuke van het werk als accountmanager. De dag gaat hierdoor supersnel, maar is ook heel uitdagend.”

Anne-klantadviseur-zonneplan

“Geen dag is dus hetzelfde bij ons”, zegt Jurjen. “Hier geef je elke dag persoonlijk advies aan verschillende mensen met verschillende vragen. Écht advies, het is geen koude acquisitie. En het toffe is dat we adviseren over wat de toekomst duurzamer en beter maakt. Dat is toch fantastisch?! We zouden niet anders meer willen”, vertellen Jurjen en Anne met een glimlach op het gezicht.

Work hard, play hard

Het allerleukste? “Bij Zonneplan kijken ze niet alleen naar je ervaring en ambities, maar ook naar het samenstellen van een leuk team. We zijn allemaal harde werkers die samen een team vormen, ook naast het werk. We zijn misschien een groot bedrijf, maar iedereen helpt elkaar. Je bent geen nummertje. We hebben dan ook een hele open cultuur, dat maakt het zo fijn. Onze borrels en uitstapjes zijn dan ook episch!”

“GEEN DAG IS DUS HETZELFDE BIJ ONS”

Jurjen en Anne zien hun toekomst bij Zonneplan dan ook zonnig in. “Het is niet alleen leuk, maar ook dankbaar werk. Als we mensen weer goed hebben geholpen en we na afloop een goede review krijgen, kan daar niets tegenop. Dat is echt een supergevoel!”

Aan de slag!

Wil je nou net als Anne en Jurjen een steentje bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Dat kan! Vanwege de toenemende populariteit van zonnepanelen zijn ze bij Zonneplan op zoek naar nieuwe accountmanagers in Zwolle. Solliciteren? Dat doe je hier!